Kandidaat registermakelaar (k-rmt) aan-en verkopen

Ons aanstormende talent; sinds 2016 deel van ons team, aanvankelijk begonnen als binnendienstmedewerker maar binnen no-time alle vereiste diploma's gehaald. Voorheen was Roba stewardess, nu heeft ze de blauwe lucht ingeruild voor de stad en vliegt ze daar elke dag naar verschillende woningen.

In oud West, op een van de meest geliefde plekjes van dit populaire stadsdeel. Maar Roba houdt van bijna elk stukje stad van Amsterdam.

HBO vastgoed en makelaardij. Studie afgerond bij de NVM. De jaarlijkse hercertificeringen zorgen ervoor dat iedereen op kantoor altijd up-to-date blijft van de ontwikkelingen in de markt.

Heeft een relatie met Vincenzo, welke zich nog geregeld als piloot tussen de wolken bevindt.

"Waar een wil is, is een weg", is een kreet waar Roba zich geheel in herkent. Als er even iets extra's gedaan moet worden, of dit nu buiten haar werktijden valt of haar reguliere werk, ze pakt het op en zorgt dat het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. 

Met een gezonde doses bevlogenheid en innemende glimlach, verovert Roba de woningmarkt. Leergierig als ze is, neemt ze alles op en zoekt ze uit. Mocht ze niet aan het werk zijn, dan richt ze al haar energie op fitness in de sportschool of rust ze welverdiend uit tijdens vakantie.