Dianne Meuleman

Dianne Meuleman

Dianne Meuleman

Commerciële binnendienst, officemanager en social media

Onze nieuwe ster in het team en vol enthousiasme en geestdrift begonnen waarbij ze nauwkeurig het correcte verloop van alle dossiers in de gaten houdt, het verhuur en beheer op zich neemt en haar talenten met ons deelt op het gebied van social media.

Woont in de gezellige Rivierenbuurt, waar ze iedere zaterdag steevast een cappuccino haalt bij haar favoriete koffietentje in de Maasstraat.

Is dol op Amsterdam, geniet het meest van Amsterdam op de fiets; over de grachten en de 9 straatjes. Ook kan je haar altijd vragen naar tips voor de nieuwste hotspots!

Heeft Culturele & Maatschappelijke Vorming gestudeerd aan de HVA. Onze Dianne is ontzettend sociaal, enthousiast, meelevend en oplossingsgericht.

“When nothing is sure, everything is possible”

KOFFIE Hier geniet ze het meest van na een intense work-out in het park. Ontspannen doet ze graag met vriendinnen in een hip restaurant en een goed glas wijn mag dan niet ontbreken. Maar ook met een feel good serie maak je haar blij. Dianne is onze social media queen: posten hastags, liken, ze weet het allemaal!