Angelique N N Bijleveld

Angelique N N Bijleveld

Angelique N N Bijleveld

Eigenaar & oprichter &Bijleveld Makelaardij

Sinds 1992 werkzaam in de makelaardij en daardoor een echte “rot in het vak”. “Die ervaring combineer ik graag met het enthousiasme van de jongere collega’s omdat er dan een perfecte match ontstaat tussen een vriendelijke gewiekstheid en oprechte toewijding, correct optreden en juiste resultaten boeken.”

Woont een klein half uur rijden van kantoor met man en drie zoons aan de rand van de mooie bossen in Hilversum

Getrouwd met Daan van der Heijden, ondernemer

HES amsterdam afgestudeerd en daarna  bedrijfseconomie aan de VU A’dam, na kennismaking met het vak  makelaardij terstond deze studie gestopt om vol overtuiging voor  het vak van makelaar te gaan ,  en als makelaar in 1996 voor de Rechtbank beëdigd.

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”,  dan maak je al het onderscheid van 90% van alle bedrijven.

“Dit beroep is echt een van de leukste ter wereld; elke dag anders, elk dossier en elke cliënt. Combineer dit met een enorme liefde voor huizen, ontwerpen en onderhandelen en de makelaar is geboren. Naast het gezinsleven en ondernemerschap zorgt het makelen elke dag voor een goed gevulde agenda, waarbij ook hardlopen, koken en creatief bezig zijn een plekje krijgt als dat mogelijk is.

Ons vak vraagt nu om onderscheidende dienstverlening; we willen niet tot een “commodity good” verworden, en dat betekent voortdurend pro actief handelen met de ontwikkelingen in de markt, maar ook de cliënt het comfortabele gevoel bieden met ons een stuk beter af te zijn. Zowel de particuliere opdrachtgever als de projectontwikkelaar.