Alice Janssen

Alice Janssen

Alice Janssen

Kandidaat registermakelaar (K-RMT) aan- en verkopen/verhuur

Nog heerlijk jong en dus vol energie voor het vak. Dochter uit een ondernemersfamilie waarbij hard werken heel normaal is. En van jongs af aan de nieuwsgierigheid voor commercie en huizen al aanwezig was.

In het gezellige Oud  West, een fijne etagewoning, zo fietst ze elke werkdag door Amsterdam van en naar haar werk.

Is verliefd op onze mooie stad :-), sport fanatiek en is gezondsheidsfanaat-dus fietst graag naar elke afspraak!

Na de VWO en een korte uitstap naar de VU, is onze Alice als een blok gevallen voor het vastgoed. Inmiddels daar ook al weer enige jaren ervaring in en diploma’s binnen..

Het makelaarsvak is bij Alice haar tweede natuur. En dat maakt dat ze al heel volwassen en volwaardig haar vak uitoefent. Dat merk je als opdrachtgever bij alles wat ze doet. Ze is standvastig en vastberaden, een bikkel in het onderhandelen en met een handige slimheid, dat alles achter een altijd vriendelijke lach.

“De afwisseling van mensen en panden houdt dit vak uitdagend. In de ochtend is veelal nog niet bekend wat de rest van de dag zal brengen. Het snel kunnen schakelen is dan ook van groot belang. Naast werken de nodige tijd voor ontspanning met vrienden of naar buiten, lekker rondje hardlopen. Bij voorkeur langs de Amstel of midden door de stad, zodat ik ondertussen geniet van ons mooie Amsterdam.”