Alexandra Stodel

Alexandra Stodel

Alexandra Stodel

Office Manager in opleiding tot makelaar (K-RMT)

Na een lange carrière bij KLM werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met een gezonde dosis mensenkennis en een ruime ervaring in de verbouw en verhuur was de stap snel gezet naar de makelaardij. De liefde voor mooie materialen en styling in combinatie met het Office-management maken haar baan dynamisch en interessant.

Wonend in het buitengebied met man en 4 kinderen, heerlijk in de natuur, fietst ze in 10 minuten naar de gezelligheid van de Pijp in Amsterdam.

Nieuwsgierigheid maakt dat je je blijft ontwikkelen! “Met mijn hyperfocus kan ik me eindeloos vastbijten in dingen die ik leuk vind. Van Funda afstruinen tot muziek maken.”

Na een voltooide studie in de Letteren aan de VU en 18 jaar in de wolken was het tijd voor iets nieuws. Het voltooien van de opleiding tot makelaar is nu haar volgende target.

“Amsterdam is een bruisende stad. Maar achter die gevels aan een drukke straat heerst vaak een serene rust. En dat vind ik iedere keer weer bijzonder om te ervaren. Een huis is een plek waar je tot rust moet komen en waar je jezelf kan zijn. Het moet bij je passen. Het lijkt mij een eer en uitdaging om dat huis in de toekomst voor klanten te mogen vinden en ze te helpen in het proces, waarbij vertrouwen, oprechtheid en eerlijkheid voor mij voorop staan.”