Waarom & Bijleveld?

Waarom & Bijleveld?

  • Wij zijn daadkrachtig; op uw vraag volgt direct een antwoord, geen gedraal of onwetendheid. U verkoopt zeker en zonder zorgen. Alles wordt goed onderzocht en uitgelicht. U wordt ingehouden als dat in uw belang is en ondersteund waar nodig.
  • Wij combineren dynamiek met ervaring en een goed geolied kantoor. Ons team bestaat uit jong en leergierig in combinatie met gewiekst en ervaren. Doordat wij al decennia onroerend goed transacties begeleiden, blinken wij uit in kennis en kunde. Door ons eigenzinnig en jonge karakter bijten wij ons vast in uw belang. Dat mag met recht een unieke combinatie genoemd worden.
  • De samenstelling van ons kantoor staat borg voor direct en persoonlijk contact, proactiviteit en betrokkenheid. We zijn geen heel klein kantoor waardoor onze reikwijdte eventueel tekort zou kunnen schieten of wij de gemaakte beloften niet kunnen waarmaken. Maar ook geen groot kantoor met een voltallig aantal medewerkers waarbij het persoonlijk contact verdwijnt en u onderworpen bent aan de grilligheid van de geautomatiseerde agenda en dossieropvang.

Verkoop

  • Geen moeilijk gedoe bij de verkoop van uw woning; de eerste drie maanden van uw verkoopopdracht is intrekking geheel zonder intrekkingshonorarium. Zo kunt u heel goed kennis maken met de aard en kwaliteit van onze dienstverlening en onze samenwerking stopzetten als deze niet voldoet aan uw verwachtingen. U betaalt alleen de door ons gemaakte onkosten. Na verloop van dit kwartaal betaalt u 10% en na een half jaar 25% van de courtage welke van toepassing zou zijn geweest op de laatstelijk gehanteerde vraagprijs. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Aankoop

  • Wij zijn actief in onze benadering als aankoopmakelaar; het aanbod is altijd ‘vers van de pers’ en door onze jarenlange ervaring en juiste begeleidingen weten ook andere makelaars en spelers in de markt dat wij correct zaken doen. Dat geeft u de meeste kans op het vinden van uw huis en maakt het geregeld voor u mogelijk de primeur te vinden. We doen niet aan vriendjespolitiek, maar knokken voor een probleemloze transactie. Dat is veel waard, ook voor de tegenpartij.
  • De eerste drie maanden van uw zoekopdracht is intrekking geheel kosteloos. Zo kunt u heel goed kennis maken met de aard en kwaliteit van onze dienstverlening en onze samenwerking stopzetten als deze niet voldoet aan uw verwachtingen. De intrekkingskosten na verloop van deze drie maanden bedraagt EUR 45,- exclusief b.t.w. per maand of gedeelte van de maand. Schroomt u niet ons te bellen voor een vrijblijvend advies en offerte, het is altijd de eerste stap naar een goede samenwerking!