HUIS VERKOPEN, VERKOOPMAKELAAR UIT AMSTERDAM INSCHAKELEN…?

U overweegt uw huis te verkopen in Amsterdam. Een ingrijpende gebeurtenis en iets dat u zeker niet zomaar uit handen geeft. Er spelen verschillende vragen door uw hoofd: “Hoe krijg ik de maximale prijs met de beste voorwaarden?”, “Hoe bereik ik geïnteresseerden?”, ''Wat is een goede verkoopmakelaar in Amsterdam?''', “Zie ik geen essentiële zaken over het hoofd?”, “Wat moet ik de koper allemaal vertellen?”, “Hoe kan ik het beste onderhandelen” en “Hoe krijg ik alles afgestemd op het vertrek naar mijn nieuwe woning?” Voor het antwoord op al deze vragen bent u op zoek naar zekerheid, duidelijke taal en integer vakmanschap. Precies datgene wat een goede makelaar u biedt.

& Bijleveld makelaardij vormt de juiste schakel tussen uw verkoopplannen en de uiteindelijke sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners. Het werkt geruststellend om advies te krijgen over marktwaarden, verkoopstrategieën en afwikkelingen. U kunt erop vertrouwen dat iemand voor u de honneurs waarneemt met betrekking tot alle verkoopaangelegenheden en dat dit op een professionele wijze gebeurt. U heeft de geruststellende gedachte dat uw koper van alle relevante, beschikbare informatie wordt voorzien.

WAT DOET DE MAKELAAR BIJ VERKOPEN

Van de kennismaking tot de sleuteloverdracht, er gebeurt van alles en uw makelaar is het vangnet om dit ook allemaal goed te laten gebeuren. Wat dat precies inhoudt, vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Geheel vrijblijvend uiteraard, maar wel zo volledig dat u tot een goed besluit kunt komen. Qua keuze makelaar, qua verwachte opbrengst, verkoopmogelijkheden én procedure maar natuurlijk ook voor het antwoord op al uw vragen.

HUIS VERKOPEN MET & BIJLEVELD

& Bijleveld is uw verkoopmakelaar en aankoopmakelaar voor Amsterdam. Maar ook bij een woningtaxatie helpen we graag. Als kantoor combineren we dynamiek met ervaring in een goed geolied kantoor. Jong en leergierig in combinatie met gewiekst en ervaren. Door de jarenlange ervaring blinken wij uit in kennis en kunde. Maar door ons eigenzinnige en jonge karakter, bijten wij ons vast in uw belang. Dat mag met recht een unieke combinatie worden genoemd. De samenstelling van ons kantoor staat borg voor direct en persoonlijk contact, pro actief en betrokken. Check vooral onze makelaar cliënten beoordelingen….we zijn één van de weinige kantoren die daar herhaaldelijk hoog scoren;

  • Wij knokken voor dat beste resultaat, ook als dat even duurt of extra effort vraagt;
  • Wij halen voor u dat beste verkoopresultaat, no matter what;
  • Wij zijn die makelaar die alles van uw huis wil weten om het zo nog beter over te brengen aan de nieuwe eigenaar;
  • Wij gaan altijd voor uw 100% tevredenheid, dus de 10 op klantenwaardering Funda;
  • Een kwart eeuw ervaring en netwerk, gecombineerd met een enorme drive voor uw tevredenheid;
  • Wij bieden een zeer concurrerend tarief, zeker afgezet tegen dat wat u wij voor u nakomen;
  • Onderaan de streep voor u het allerbeste resultaat.