Ben jij ontroerend goed?

(Ideale kennismaking met de makelaardij gedurende het zwangerschapsverlof van onze collega februari/maart/april 2020)

Voor eigenzinnig en eigentijds makelaarskantoor zijn we op zoek naar een Duizendpoot en Regeltante. De juiste persoon zal in deze functie de spil van het kantoor zijn met betrekking tot interne ondersteuning van het kantoor.

Doorgroeimogelijkheden:
Met het juiste talent, interesse en enthousiasme is een groei naar assistent-makelaar mogelijk.
Je dient de hoge kwaliteitseisen bij onze dienstverlening goed te kunnen combineren in de samenwerking met je collega’s. Gezamenlijk treden wij naar onze cliënten met een hoge mate van inzet, betrokkenheid, deskundigheid en enthousiasme. Zodoende onderscheiden wij ons en blijft het werken bij &Bijleveld leuk en uitdagend.

Een aantal kernwoorden: grote mate van zelfstandigheid, ‘feeling’ met de makelaardij, intelligent, flexibel, gemotiveerd.
Afhankelijk van ervaring en persoonlijke interesse geven we graag nadere invulling aan de functie.

Wil je graag deel uit maken van een enthousiast team dat gezamenlijk een onderscheidende positie in de makelaardij inneemt, voel je je op je plek in een sociaalvaardige en communicatief sterke rol, kun je goed zelfstandig werken, ben je stressbestendig en in staat een spilfunctie in te nemen? Dan zouden we graag kennis met je maken.

Wat zoeken we?
Je bent de ideale gastheer/-vrouw voor nieuwe en bestaande klanten en je draagt zorgt voor de juiste invulling van onze dynamische agenda. Je neemt de telefoon op met enthousiasme en behandelt de binnenkomende e-mails van ons algemene emailadres. Naast secretariële- en administratieve taken, ondersteun je de makelaardij in al haar facetten. Dit uit zich onder meer door directe informatieverstrekking aan cliënten, het verrichten van recherchewerkzaamheden en het samenstellen van aan-en verkoopdossiers alsmede het schrijven van verkoopdocumentatie.

Neem contact met ons op via het volgende emailadres vergezeld met c.v. en pasfotoalice@bijleveldmakelaardij.nl