Vorige | Volgende

Palmgracht 9-I AMSTERDAM

Bewaar object
Deze woning is door ons verhuurd

Omschrijving

&&& English tekst please read below &&

Bijzonder licht appartement (ca. 53 m2 inclusief berging) gelegen op de eerste verdieping in het rustige gedeelte van de bruisende Jordaan met fantastisch uitzicht op de Brouwersgracht. Gerenoveerd in 2015 dus direct te betrekken!

Indeling:
De woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd en heeft grote raampartijen welke uitzicht bieden op de Palmgracht én Brouwersgracht. Deze laatste gracht is niet gedempt en voorziet daarom van een kleurrijk en divers uitzicht. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en beschikt over de benodigde inbouwapparatuur. De slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en daardoor erg rustig. Er is een klein balkon pal zuid gelegen aan de achterzijde. Het sanitair is netjes en voorzien van douche/toilet combinatie. Op zolder bevindt zich nog een ruime berging. De woning zelf is circa 47m2 groot.

Omgeving:
De Palmgracht bevindt zich middenin het rustige gedeelte van de bruisende Jordaan. De Westerstraat is met al zijn voorzieningen en gezellige restaurants om de hoek gelegen maar ook de fijne Haarlemmerdijk is op loopafstand bereikbaar. De centrale ligging zorgt voor voldoende bereikbaarheid van het OV en ook met de auto zijn de uitvalswegen gemakkelijk bereikbaar.

De woning wordt niet gemeubileerd verhuurd en de huurprijs is exclusief g/w/l en eventuele overige voorzieningen als internet en televisie. Voorbehoud goedkeuring door verhuurder. Er geldt een salariseis.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 1.375,-- exclusief
- Ongemeubileerd
- Per direct beschikbaar
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Mooi uitzicht over de gracht
- Waarborgsom 1x maandhuur
- Geen huisdieren


Very bright flat (approx. 50 m2) located on the first floor in the quiet part of the bustling Jordaan with fantastic views of the Brouwersgracht. Renovated in 2015 so ready for immediate occupation!

Lay out:
The living room is situated at the front of the flat and has large windows which offer views on the Palmgracht and Brouwersgracht. This last canal is not subdued and therefore provides a colourful and diverse view. The kitchen is located at the rear of the flat and has the necessary appliances. The bedroom is located at the rear and therefore very quiet. There is a small balcony facing south at the rear. The sanitary is neat and equipped with shower/toilet combination. In the attic there is a spacious storage room. The house itself is approximately 47m2.

Surroundings:
The Palmgracht is located in the quiet part of the bustling Jordaan. The Westerstraat with all its amenities and cozy restaurants around the corner but also the fine Haarlemmerdijk is within walking distance. The central location ensures that public transport is sufficiently accessible and the main roads are also easily accessible by car.

The house is unfurnished and the rent is excluding g/w/l and any other facilities such as internet and television. Subject to approval by the landlord. There is a salary requirement.

Specifics:
- Rent € 1,375,-- excluding
- Unfurnished
- Available immediately
- Minimum rental period 1 year
- Nice view over the canal
- Deposit 1x monthly rent
- No pets
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 2750

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
47 m²
Externe bergruimte
6 m²
Bruto inhoud
159 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
L
Indexnummer
2
Perceel
9391
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, in centrum
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Palmgracht 9-I AMSTERDAM

naar Palmgracht 9-I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object