Aankoop

Aankoop

Een huis kopen in Amsterdam is een grote stap waarbij vaak verschillende gevoelens een rol spelen. Overpeinzingen voeren strijd met emoties. Ratio en rekenwerk versus toekomstdromen. Gelukkig zijn er makelaars, en gelukkig ook hele goede. Het is verstandig om een aankoopmakelaar uit Amsterdam in te schakelen bij het vaak complexe proces van het kopen van een woning. Het werkt verhelderend om overleg te kunnen voeren over aangeboden woningen met iemand die ter zake deskundig is. Een persoon die juist de zakelijke kant van het kopen van een woning behartigt.

Iedere buurt heeft eigen prijzen, waarbij deze nog weer makkelijk onderling kunnen verschillen van straat tot straat of van huis tot huis. Elke verkoper en/of diens makelaar heeft weer een eigen visie over de verkoopstrategie, waarde en gunning. Zoveel huizen, zoveel smaken. Fijn als een makelaar u dan helpt de juiste weg te kiezen. U mag erop vertrouwen dat iemand uw honneurs waarneemt en dit op een professionele wijze doet.

& Bijleveld, aankoopmakelaar uit Amsterdam, handelt zonder emotionele betrokkenheid maar wel met een bezielende aandacht. Met de juiste zakelijke houding worden uw belangen behartigt. Een goede makelaar verricht bij diens werk in ieder geval een aantal basistaken.

Wat doet de makelaar bij aankoop?

We bezoeken samen met u de woning en proberen alle relevante marktfactoren goed te benoemen. We kijken naar referentie transacties en schatten de huidige marktwaarde in, zodat u weet of u verantwoord biedt of niet.

  • We kennen de huizen vaak al qua bouwstijl en dus ook de eventuele voor -en nadelen. Heeft er in het verleden bijvoorbeeld in de straat vaak funderingsherstel plaatsgevonden, hoe gehorig is dit type woningen, is een nader bouwkundig onderzoek raadzaam? Wij helpen u op weg.
  • Elk huis maakt deel uit van allerlei regels en beslissingen. Wij doen daarom onderzoek naar de kadastrale registratie, informeren bij gemeente over de aanwezigheid van eventuele aanschrijvingen of mogelijke beleidsvoornemens, bestemmingsplan en andere bijzonderheden.
  • Lijkt het droomhuis te zijn gevonden, dan is de volgende stap het doen van een voorstel. Afhankelijk van de situatie kan dat een openingsvoorstel zijn of direct een eindvoorstel. Dit laatste komt met name nu veel voor door het overspannen karakter van de woningmarkt. Met onze begeleiding en advisering proberen wij op een prettige manier het voor u gewenste succes te boeken
  • Prijsovereenstemming bereikt? Wij begeleiden u voor, tijdens en na de overeenkomst. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen wij u graag in een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend uiteraard, toe.

& Bijleveld, uw aankoopmakelaar voor Amsterdam

Als kantoor combineren we dynamiek met ervaring in een goed geolied kantoor. Jong en leergierig in combinatie met gewiekst en ervaren. Door de jarenlange ervaring als aankoopmakelaar, maar ook als verkoopmakelaar en taxateur, blinken wij uit in kennis en kunde. Maar door ons eigenzinnige en jonge karakter, bijten wij ons vast in uw belang en willen we altijd alles precies weten. Dat mag met recht een unieke combinatie worden genoemd. De samenstelling van ons kantoor staat borg voor direct en persoonlijk contact, pro actief en betrokken.

Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs; & Wij knokken voor het beste resultaat, ook als het even duurt of extra effort vraagt; & Wij bieden een betaalbaar tarief, zeker afgezet tegen dat wat u wij u beloven; & NVM Geregistreerd & gecertificeerd; & 100% onafhankelijk en eigenwijs in uw belang.

Dus zoekt u een aankoopmakelaar in Amsterdam, omdat u een huis wilt kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze dienstverlening rondom de aankoop van uw droomwoning? Wij stellen ons graag voor in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons gerust via 020-5287862 of neem eenvoudig contact met ons op middels het contactformulier. Wij staan u graag te woord.