Vorige | Volgende

Troelstralaan 241 AMSTERDAM

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Prachtig kleinschalig nieuwbouwcomplex met personenlift en parkeerplaats. En let op; oplevering al in kwartaal 1 van volgend jaar én geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

Aan de Troelstralaan direct naast de sportvelden worden verschillende appartementen ter verkoop aangeboden in dit kleinschalige nieuwbouwproject. De Getijenveld toren B heeft 20 appartementen.

De gevel bestaat uit metselwerk en glas. Door zijn ronding aan de voorzijde geeft dit het complex een speels karakter. Er is een luxe lift aanwezig en daarnaast een ruim trappenhuis. Elk appartement heeft een ruime berging op de begane grond alsmede een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein direct naast het complex.

Getijenveld toren B wordt duurzaam gebouwd met een RC-waarde lager dan 5,0 en krijgt aluminium kozijnen met HR++ glas. Het dak is voorzien van zonnepanelen die genoeg energie opleveren voor de verlichting van de entree en algemene ruimtes. Elk type appartement is voorzien van een buitenruimte en het penthouse appartement beschikt zelfs over een dakterras.

Het project Getijenveld blok B staat voor luxe wonen. Alle woningen worden opgeleverd inclusief vloerverwarming en sanitaire voorzieningen en de wanden zijn sausklaar. Voor het sanitair zijn er een aantal keuzemogelijkheden. U hoeft alleen nog een keuken en een vloer uit te kiezen en u kunt er gaan wonen.

De buurt
Het sfeervolle Nieuw-West is niet groot, maar dat hoeft ook niet. In de directe omgeving is voldoende aanbod voor lekker eten, boodschappen of een gezellige avond uit. Het is een woonbuurt, groen gelegen aan de rand van de stad, tussen Winkelcentrum Osdorp en Winkelcentrum Lambertus Zijlplein. Sportpark Ookmeer, het grootste sportcomplex
van Nederland, ligt voor de deur.

Bereikbaarheid
Getijenveld toren B is goed en snel te bereiken vanaf de ring A10 en A9 en met tram of bus zijn zowel Centraal Station, Station Sloterdijk als Schiphol makkelijk bereikbaar.

Alle woningen in dit deel van de wijk worden onder architectuur gebouwd. De woningen zijn voor alle doelgroepen geschikt gezien de aanwezigheid van een lift maar ook de groenvoorzieningen in de buurt voor spelende kinderen. Vanuit de appartementen is er zicht op verschillende speelplaatsen in de directe omgeving. Doordat de woningen direct gelegen zijn naast de sportvelden is er een prachtig wijds uitzicht waarvan verwacht mag worden dat dit zo zal blijven. Kortom het is een toren met appartementen die veel ruimte en flexibiliteit biedt.

Erfpacht
De woningen zijn gelegen op erfpachtgrond. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing en de bijzondere bepalingen waaronder de erfpacht werd uitgegeven. Het tijdvak loopt tot 30 september 2066. De (jaarlijks te indexeren) canons voor de appartementen moeten in twee halfjaarlijkse termijnen worden voldaan.

Kosten koper
Het betreft een kosten koper transactie waarbij de overdrachtsbelasting komt te vervallen omdat er BTW is verschuldigd, welke in de koopsom is begrepen.

Oplevering
De oplevering van de woningen staat gepland voor begin 2018 met een streven naar eind 2017.

Notaris
De vaste projectnotaris is Westerdok notariaat. Hier zal het tekenen van de koopovereenkomst alsmede het passeren van de leveringsakte van de appartementen plaatsvinden.

Bijzonderheden:
- Kleinschalig nieuwbouwproject
- Direct gelegen aan de sportvelden waardoor wijds uitzicht
- Elk appartement voorzien van minimaal 1 parkeerplaats
- Elk appartement voorzien van een buitenruimte en eigen berging op de begane grond
- Opgeleverd inclusief sanitair, hiervoor zijn een aantal keuzemogelijkheden
- Aanwezigheid van lift
- Gelegen op erfpacht grond, jaarlijkse canon, tijdvak loopt tot 30 september 2066
- Projectnotaris Westerdok notariaat
- Geen overdrachtsbelasting verschuldigd, de b.t.w. is in de genoemde koopprijs vervat.

Het appartement wat hierbij ter verkoop wordt aangeboden betreft Type F:
Vijfde verdieping: Woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, inpandige berging en loggia, inclusief 1 parkeerplaats. NEN2580 73 m2 – Koopprijs € 290.000 k.k

Check onze website of Funda voor de overige 6 appartementen welke thans ter verkoop worden aangeboden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
73 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m²
Bruto inhoud
197 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, lift

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
vloerverwarming geheel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
I
Indexnummer
15
Perceel
6105
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht

Garage

Soort garage
parkeerplaats
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Troelstralaan 241 AMSTERDAM

naar Troelstralaan 241 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object